Bij u in Hoevelaken

Whatsapp

Je hebt de naam wel eens voorbij horen komen maar je weet niet precies wat het is; ik heb het over WhatsApp. Heb je een smartphone dan ken je het vast wel en zo niet, dan is het voor jou helemaal doorlezen geblazen! WhatsApp is een berichtenservice die je klauwen met geld bespaart. Hoe? Dat leg ik je nu uit.

Wat kun je met WhatsApp?

WhatsApp is een gratis berichtenservice waarmee je jouw vrienden een tekstbericht stuurt. Zie het als het versturen van een sms’je, maar dan over het internet. Het programma heeft ook een groepsgespreks-functie, zodat je het berichtje naar meerdere mensen zendt. Wanneer deze antwoorden, krijgen alle mensen in de groep dit te lezen. Maar behalve tekstberichten, verstuur je ook foto’s, video’s, geluidsopnames en zelfs jouw locatie via Google Maps.4 mooie toestellen met WhatsApp

Voor welke telefoons bestaat WhatsApp?

Je kunt deze app downloaden (en gebruiken) als je in het bezit bent van een iPhone, een Android, BlackBerry, Symbian-toestel, Java-telefoon of Windows Phone. Vind je whatsappen op je mobiel lastig of wil je gewoon even een toetsenbord gebruiken? Dan is er nog de mogelijkheid tot whatsapp via internet http://web.whatsapp.com


Hoe werkt het en wat kost het?


WhatsApp werkt heel simpel. Na installatie voer je jouw nummer in en je krijgt meteen een lijst van al je contacten die WhatsApp al geïnstalleerd hebben. Zo begin je dus meteen met ze te kwebbelen. Je hoeft je ook niet in te houden, er zijn geen grenzen aan de lengte van een bericht. Wil je jouw verhaal alsnog in meerdere berichten verzenden, dan hoef je je ook geen zorgen te maken. Het versturen is geheel kosteloos, op het dataverbruik na. Zit je te chatten via wifi, dan gaat zelfs het zenden van grotere bestanden niet ten koste van je databundel. Met andere woorden: WhatsAppen is gratis!

En het programma zelf, wat moet dat kosten dan? Dat hangt van je besturingssysteem af. Voor iPhone, Windows Phone 7 en Symbian is het geheel kosteloos. Heb je een Android, Java-telefoon of BlackBerry dan probeer je WhatsApp het eerste jaar gratis en daarna kost het je eenmalig 2 euro. Dat is niet veel geld en na dat jaar kun je sowieso niet meer zonder het programma. Zeg nou zelf, jij spendeert toch ook meer dan 2 euro per jaar aan sms’jes?

Whatsapp downloaden

Om whatsapp te downloaden klikt u op onderstaande download knop. Vervolgens klikt u het toestel aan wat u heeft en u word dan automatisch doorgelinkt naar de juiste installatie. 


                  Klik hier om whatsapp te downloaden